Morgondagens Beachvolley Club

Välkommen till Skatås Beach Open 2024

🏐Årets händelse för Beachvolleybollentusiaster!

Förbered dig på en oförglömlig helg fylld med sol, sand och intensiv beachvolleyaction i natursköna Skatås, Göteborg. Vi har skapat den ultimata arenan för både tävlande och åskådare, där sport, gemenskap och nätverkande smälter samman.
Varför du inte kan missa det:
Spännande matcher
Upptäck högoktanig beachvolleyboll när toppspelare från regionen tävlar om äran och priserna.
☀️ VolleyVibe Family Square
Förutom den professionella tävlingen har vi skapat en atmosfär där familjer kan njuta av evenamngsområdet, lekaktiviteter, vinna priser, uppleva produkter från lokal företag och sponsorer, god mat och glada minnen att ta med hem.
🏨 WaveHub Beach Retreat
FUB-huset blir under dagarna 3 den ultimata samlingsplatsen vid Skatås Beach Open 2024. Här står övernattning, frukost, after beach party, livestreaming av matcher och socialt mingel i fokus. Vakna upp till ljudet av vågorna och njut av en inbjudande frukostbuffé. Bara 10 minuters gångväg från planerna.
🎉 After Beach Party
När solen går ner, stiger stämningen. Var med på vår spektakulära After Beach-fest med musik, dans och överraskningar allt i WaveHub Beach Retreat.
🎶 DJ BeachVibe - Skaparen av Oförglömliga Strandsoundtrack!
Denna musikmästare är inte bara en DJ, utan en stämningsskapare som tar varje sekund på Skatås Beach Open till en musikalisk resa. Med ett brett spektrum av beats, från tropiska toner till pulsande rytm, kommer DJ BeachVibe att vara själen på arenan och få er att dansa in i solnedgången.
🤝 Nätverkande och gemenskap
Skapa långvariga relationer inom beachvolleygemenskapen och träffa likasinnade entusiaster.
🌟 Skatås Beach Open 2024 – där passion för sport möter naturens skönhet. Anmäl dig nu och bli en del av beachvolleyeventet du sent kommer glömma! 🌟
Morgondagens Beachvolley Club

Lockande priser för ditt lag! 🏆

Ta chansen att vinna fantastiska priser vid Skatås Beach Open 2024!

Ett totalt prisbord på hela 30 000 kr väntar på de skickligaste lagen.
💎 Nyttopriser
Överraska dig själv med värdefulla priser!
Vi bjuder inte bara på prispengar utan även på nyttopriser och en överraskning! Med 12 vinnare, 12 andraplatser och 24 tredjeplatser blir chansen att vinna stor. Totalt ett oslagbart värde av 30 000 kr!
📅 Anmälan
Enkelt och smidigt genom Säsongskalendern!
Säkra din plats och se till att ditt lag inte missar chansen att delta i detta spektakulära evenemang.
🌟 All inclusive
Vårt koncept - få valuta för pengarna!
För endast 500 kr/lag SBT 1*, 500 kr/lag SBT 2* samt 600 kr/lag SBT 3* får ni genom anmälningsavgiften inte bara delta i tävlingen utan också njuta av spel, övernattning, frukost och det exklusiva After Beach Party!
💳 Inbetalning: Smidig betalning via Swish!
Betala enkelt via Swish till Morgondagens Beachvolley Club nummer 123 338 4112 och säkra er plats i Skatås Beach Open 2024.
🏖️ WaveHub Beach Retreat: Er ultimata samlingsplats!
FUB-huset blir epicentrum för allt roligt! Övernatta, njut av frukost, delta i After Beach-festen, avslappning och livestreaming av matcher – allt på ett ställe, bara 10 minuters promenad från planerna.
👨‍👩‍👧‍👦 VolleyVibe Family Square: Familjens paradis!
Upplev Skatås Beach Open som en familj! Lekaktiviteter, vinster, lokal mat och en atmosfär för glada minnen väntar på er i VolleyVibe Family Square.
🎶 DJ BeachVibe: Atmosfären skapas av musiken!
Dansa in i solnedgången med DJ BeachVibe, evenemangets själ och ljudet på arenan som kommer att få er att röra er!
🤝 Nätverkande och gemenskap
Bygg relationer som varar! Skapa långvariga beachvolleyrelationer och träffa likasinnade entusiaster. Skatås Beach Open 2024 är mer än bara en tävling – det är en gemenskap.
🌟 Anmäl dig nu och bli en del av beachvolleyeventet du sent kommer glömma! 🌟

Tävlingsinformation: Skatås Beach Open 2024

Tävlingsdagar och tider:
- Lördag den 18 maj kl. 08.00 till söndagen den 19 maj kl. 20.00.

Spelplats:
- Skatås Beach Arena, Göteborg.

Speldagar:
- 2 dagar.

Antal banor:
- Totalt 8 banor.
– 1 CC, 1 SC samt bana 1-6.

SpikeZone Arena:
- Innefattar CC och SC med läktare, smyckad sarg och DJ.

Ocean Breeze Arena:
- Innefattar bana 1-6.

Livestream:
- Alla matcher på SpikeZone Arena sänds live. Följ även matcherna från WaveHub Beach Retreat, Lillatorpsgatan 10.

Hitta hit:
- Länk: [Länk till karta]
- Adress: Skatås Beach Arena, Göteborg.
- Kollektivtrafik: [Beskrivning av kollektivtrafik]
- Google maps: [Google Maps-länk]

Nivåer och klasser:
- Nivåer: SBT 1, SBT 2 och SBT 3.
- Klasser: Dam och Herr, med 16 lag per klass.

Prisbord:
- Totalt 30 000 kr i prispotten.

Träningsbanor:
- Fritt spel från fredag den 17 maj kl. 16.00-22.00. Observera att funktionärer kan finnas på plats för att iordningställa.

Praktisk information:
- Frukost (lör-sön): WaveHub Beach Retreat
- Omklädning, dusch och förvaring: WaveHub Beach Retreat
- Spelarlounge med förvaring vid planerna: Skatås Beach Arena

After Beach Party:
- Lördag: WaveHub Beach Retreat

Registrera resultat:
- Via Beachlive eller Profixio med det angivna lösenordet.

Program, spelschema och resultat:
- Håll dig uppdaterad via Säsongskalendern, Profixio och Beachlive.

🏐 Skatås Beach Open 2024 – där spänning, passion och den fantastiska atmosfären möter beachvolleyens skönhet! Anmäl ditt lag nu och var med på denna oförglömliga upplevelse! 🏐

Morgondagens Beachvolley Club

Volontäruppdrag för Skatås Open 2024

Som volontär för Skatås Open 2024 spelar du en central roll i att skapa en smidig och minnesvärd upplevelse för deltagare och åskådare. Ditt uppdrag innefattar en variation av ansvarsområden och bidrar direkt till evenemangets framgång.

Dina uppgifter och bidrag som volontär:

1. Evenemangslogistik: Du kommer att stödja med logistiken kring arenan, inklusive uppsättning och nedtagning av utrustning, skyltar och andra evenemangsrelaterade material.

2. Registrering och incheckning: Som volontär kommer du att assistera vid registreringsbordet, hälsa deltagare välkomna och säkerställa en smidig incheckningsprocess.

3. Publikinteraktion: Du bidrar till en positiv atmosfär genom att interagera med åskådare, svara på frågor och tillhandahålla information om evenemanget.

4. Assistans vid matområden: Du kan tilldelas att stödja vid matområden, bistå med servering och se till att besökare har en trevlig matupplevelse.

5. Tävlingszoner: För volontärer som är intresserade av tävlingsaspekten kan uppdraget innefatta att övervaka och hjälpa till vid interaktiva tävlingszoner för åskådare.

6. Säkerhetsåtgärder: Du kommer att vara delaktig i att implementera och övervaka säkerhetsåtgärder för att säkerställa en trygg och skyddad miljö för alla besökare.

7. Informationsutdelning: Volontärer kommer att ansvara för att distribuera information och kartor till deltagare och åskådare, hjälpa dem att orientera sig och svara på eventuella frågor.

8. Nödsituationer: Du är en viktig del av nödplanen och kommer att utbildas för att agera vid eventuella nödsituationer och säkerhetsprotokoll.

Intresseanmälan Volontär Skatås Beach Open 2024

Som volontär för Skatås Open 2024 spelar du en avgörande roll i att skapa en positiv och välorganiserad evenemangsatmosfär. Genom att engagera dig i olika områden bidrar du direkt till deltagarnas och åskådarnas övergripande upplevelse, och ditt engagemang är avgörande för evenemangets framgång.

Namn E-post
Jag kan:
Etablering: fredag den 17 maj kl. 16.00-22.00
Pass 1: lördag den 18 maj kl. 07.00-15.00
Pass 2: lördag den 18 maj kl. 14.00-22.00
Pass 3: lördag den 18 maj kl. 19.00-03.00
Pass 4: söndag den 19 maj kl. 07.00-15.00
Pass 5: söndag den 19 maj kl. 14.00-22.00
Avetablering: söndag den 19 maj kl. 16.00-22.00
Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn
Skicka in
Morgondagens Beachvolley Club

DJ BeachVibe

Skaparen av oförglömlig arenasoundtrack!
Denna musikmästare är inte bara en DJ, utan en stämningsskapare som tar varje sekund på Skatås Beach Open till en musikalisk resa. Med ett brett spektrum av beats från tropiska toner till pulsande rytm, kommer DJ BeachVibe att vara själen på arenaområdet och få er att dansa in i solnedgången.

🌊 Arenaområdets ljudskulptör

DJ BeachVibe har en unik förmåga att skapa musik som sammanflätar sig med ljudet av vågor och skapar den perfekta atmosfären för en beachvolleyfest.

🎧 Musikalisk mångfald

Från sommarhits till elektroniska rytmer, DJ BeachVibe har den perfekta spellistan för att matcha varje ögonblick, oavsett om det är under intensiva matchningar eller avslappnade stunder.

💃 Dansa till solnedgången

Med skickliga övergångar och en förmåga att läsa av publiken kommer DJ BeachVibe att hålla er på tå tills solen går ner och festen når nya höjder.

🔥 Energi och entusiasm

DJ BeachVibe är inte bara en DJ, även en energibomb som kommer att sprida glädje och entusiasm genom varje beat och få hela Skatås Beach Open att pulsera med positiv energi.

🎶 Ta av er skorna och gör er redo för DJ BeachVibe – Nu tar vi Skatås Beach Open till en musikalisk nivå som ni aldrig tidigare upplevt! 🎉

All Inclusive Extravaganza!

För alla de strålande stjärnorna i SBT 1-3* är det dags att njuta av vårt "All Inclusive" paket under Skatås Beach Open. Förutom den glittrande anmälningsavgiften inkluderas inte mindre än  2 fantastiska frukostar, inträde till det episka After Beach Party och chansen till en oförglömlig övernattning på WaveHub Beach Retreat.

För att vi ska kunna göra denna exklusiva upplevelse möjlig för dig, behöver vi få in nedanstående viktiga information. Detta är nyckeln till att vi kan leverera den ultimata servicen under dina tävlingsdagar. Låt oss tillsammans göra din beachvolleyupplevelse episk och problemfri!

Namn E-post
Jag är spelare och deltar i:
SBT 3*
SBT 2*
SBT 1*
Ja tack, jag vill gärna ta del av:
Frukost lördag 18 maj kl. 07.00-10.00, WaveHub Beach Retreat
After Beach Party lördag den 18 maj kl. 20.00-02.00, WaveHub Beach Retreat
Frukost söndag 19 maj kl. 07.00-10.00, WaveHub Beach Retreat
Övernattning fre-lör exkl. sängkläder, WaveHub Beach Retreat
Övernattning lör-sön exkl. sängkläder, WaveHub Beach Retreat
Jag önskar specialkost enligt nedan: Meddelande Skicka in

Slänga in din bokning snabbare än en beachvolleyboll över nätet.

För att haka på festen och ta del av alla festligheter behöver du fylla i formuläret här intill för att ta del av alla galenskaperna.
Kör på! Släng in dina svar senast måndagen den 13 maj klockan 22.00, så du inte missar båten!

Vad sägs om vårt "All Inclusive" koncept? Det är som en stor beachfest i din anmälningsavgift – allt ingår!

Evenemanget spelas över två heta tävlingsdagar där varje lag kastas in i leken. Tanken är att det inte bara ska vara en turnering, utan också en grym kick-off för beachsommar 2024. Vi vill maximera det sociala samspelet och skapa minnen som varar längre än solnedgången på stranden. Så, vad säger du? Är du med på festen?

Det är frivilligt att bli en del av galenskapen, men vi hoppas innerligt att du hakar på och kastar dig in i "All Inclusive" konceptet.

Låt oss tillsammans skapa magiska ögonblick och minnen som får livet att kännas som en evig beachparty! 🏐🌴✨

Skatås Beach Arenan: Skatåsvägen 25, 416 55, Göteborg 

Frågor: +46 709115577

info@morgondagens.se

Tävlingsdagar: lördag- söndag den 18-19 maj

Skatås Beach Open

Preliminärt Spelschema

Ett preliminärt spelschema i förhållande till att alla nivåerna SBT 1-3* blir fulla. Det innebär 6 klasser, 96 lag, 192 spelare och 186 matcher under 2 dagar enligt nedan schema och övrig info.

Spelschema och övrig info Skatås Beach Open 18-19 maj 2024