+46 709115577

MBVC

Den lilla klubben som gör skillnad

Vi är en ideell förening som bedriver beachvolley i natursköna Skatås mellan maj och september.

Klubben bildades 2008 och har sedan dess bla firat 10-årsjubileum, slagit världsrekord i antal lag för en Onsdagsturnering och var först med att erbjuda träningsgrupper under tävlingssäsong.

För att marknadsföra och visa upp sporten arrangerades Nordstan City Beach. Ett årligt återkommande evenemang mitt i Sveriges populäraste köpcentrum.

Under första åren arrangerade föreningen sanktionerade turneringar varje helg under hela säsongen. Främst Open Svart men även en del Challenger. Parallellt med turneringarna under säsong erbjöds sommarträning. Upp emot 20-25 dam- resp. herrgrupper erbjöds uppstyrd och planerad träning. Idag har vi både minskat ner turneringar och sommarträning.

Onsdagsturneringen är vårt flaggskepp och har sedan starten lockat tusentals deltagare till vår sociala lotturnering. Den är öppen för alla. Du behöver alltså inte vara medlem för att få delta. Ibland bjuder vi på grillad korv med bröd.

Det som utmärker MBVC är den sociala och stora kärleken till sporten. Det ska vara enkelt att spela och delta. Genom gemenskap och utveckling av idrotten skapar vi inte bara glada lirare utan också en hållbar livsstil.

Vårt senare tillskott till familjen är vår ungdomsverksamhet. Här har vi idag flera yngre förmågor som bla tävlar på Miniormästerskapen och SM.

Om vi har ungdomar i föreningen så har vi också en bredd hela vägen upp till veteran-SM. Alltid en turnering på olika nivåer för olika önskemål.

Under åren som gått är vi också stolta arrangörer av Ståspels-SM. En rolig variant av beachvolley som flitigt praktiseras som uppvärmning inför spel, i normala fall.

Vi håller till i natursköna Skatås under perioden maj-september.

Välkomna!

MBVC

Morgondagens styrelse

Är du intresserad och vill göra skillnad som en del av Morgondagens styrelse är du mer än välkommen med ditt intresse.

Emma Ling

Kassör

emma@morgondagens.se

Fredrik Andersson

Ordförande

fredrik@morgondagens.se

Jenny Strålman

Sekreterare

jenny@morgondagens.se