Frågor: +46 709115577

Morgondagens Beachvolley Club

Välkommen till Morgondagens Beachvolley Club – den lilla klubben som gör skillnad och skapar en inspirerande gemenskap för alla beachvolleyälskare. Vi är en ideell förening som har sitt hem i natursköna Skatås mellan maj och september.

Om oss:

Morgondagens Beachvolley Club bildades 2008 och har sedan dess varit en banbrytare inom beachvolleyvärlden. Vi har firat 10-årsjubileum, slagit världsrekord i antal lag för en Onsdagsturnering och var först med att erbjuda träningsgrupper under tävlingssäsong.

Verksamhet:

Vi bedriver beachvolley på både bredd- och elitnivå. Från våra populära Onsdagsturneringar till ungdomsverksamheten där flera talanger tävlar på Miniormästerskapen och SM. Vårt engagemang sträcker sig från de yngsta i klubben till veteran-SM, med turneringar på olika nivåer för olika önskemål.

Evenemang och Initiativ:

För att marknadsföra och sprida glädjen kring sporten har Morgondagens varit arrangör av Nordstan City Beach i många år. Även arrangär av Swedish Beach Tour på Kanaltorget utanför Operahuset i Göteborg. Under årens lopp har vi också varit stolta arrangörer av Ståspels-SM, en rolig variant av beachvolley.

Samhällsengagemang:

Klubben strävar efter att vara en positiv kraft inom samhället genom att engagera sig i välgörenhetsaktiviteter bla ihop med Beach-AID, lovaktiviteter, samhällsprojekt och utbildningsinitiativ. Detta bidrar till att bygga broar mellan klubben och lokalsamhället.

Gemenskap och Livsstil:

Det som verkligen utmärker Morgondagens Beachvolley Club är vår starka gemenskap och kärlek till sporten. Vi strävar efter att göra det enkelt att spela och delta. Genom gemenskap och idrottens utveckling skapar vi inte bara glada spelare utan också en hållbar livsstil.

Vårt Senaste Tillskott:

Vår ungdomsverksamhet har vuxit och inkluderar nu flera unga talanger som tävlar på högsta nivå. Det är en del av vår satsning på framtiden och att inspirera nästa generation beachvolleyutövare.

Välkommen till Morgondagens Beachvolley Club – där passionen för sporten möter en stark gemenskap och en hållbar livsstil.
MBVC

Morgondagens styrelse

Är du intresserad och vill göra skillnad som en del av Morgondagens styrelse är du mer än välkommen med ditt intresse.

Emma Ling

Kassör

emma@morgondagens.se

Fredrik Andersson

Ordförande

fredrik@morgondagens.se

Jenny Strålman

Sekreterare

jenny@morgondagens.se