Hoppa till sidans innehåll

Det här är PopVolley - Svensk volleybolls nya koncept

14 DEC 2016 09:58
Morgondagens och IF Positivum är först ut med att erbjuda den första turneringen i PopVolley, Svensk volleybolls färskaste koncept. Målet är att bredda utbudet och att locka nya utövare till ett livslångt idrottande inom volleyboll och beachvolley.
  • Uppdaterad: 14 DEC 2016 10:04

- Svensk volleyboll arbetar för ett livslångt idrottande. PopVolley är ett viktigt steg och ett verktyg i vår strävan att bredda verksamheten och att slussa in nya utövare i vår fantastiska idrott. Konceptet ska kort och gott hjälpa oss gå från "triangel" till "rektangel". Det är ett modernt och nytänkande sätt att idrotta utanför ordinarie tävlingsstruktur, säger Erik Alm, projektledare för PopVolley.

PopVolley är sprunget ur Svensk Idrotts gemensamma strategi, där vi ska lämna den gamla logiken med en bred bas som ger en smal topp (triangel), och istället gå mot att så många som möjligt ska idrotta så länge som möjligt (rektangel).

Generalsekreterare Bengt Wicksell fyller i:
- Arbetet med PopVolley inleddes 2015 och antogs i verksamhetsinriktningen för 2016-2020. Erik (Alm) hoppade på tåget i april och sedan dess har konceptet tagit form. Det känns otroligt inspirerande att vi nu är redo att sätta bollen i rullning på allvar.

Anmälan till turneringen, klicka här!

Vad är PopVolley?

Läs mer på SVBF egna hemsida, klicka här!

Skribent: Fredrik Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Morgondagens BC - Volleyboll
Fredrik Andersson, Klarbärsvägen 20
43543 Pixbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info