Hoppa till sidans innehåll

Debut för lag Ling/Köhler i SM

04 AUG 2020 17:46
Under söndagen den 2 augusti gjorde kompisarna Simon Ling och Hannes Köhler debut tillsammans när de gjorde sin första turnering ihop i Tylösand under SM-veckan.
  • Uppdaterad: 04 AUG 2020 17:46

Killarna deltog i Minimästerskapen level 5 födda 2007 eller senare. Simon och Hannes är till vardags glada klasskompisar och födda 2009.


Hård vind och lite mulet väder stoppade inte killarna från att gå från klarhet till klarhet i sitt spel.

En 5-lagsgrupp med 4 gruppspelsmatcher och medalj till alla deltagare. Tylösand bjöd på hård vind och lite mulet väder. Men inget stoppade glädjen och spelutvecklingen för de båda unga lirarna.


Simon Ling och Hannes Köhler, Tylösand SM 2020.

Från Morgondagens sida var det extra kul då vi aldrig tidigare har haft spelare från ungdomssidan som deltagare under ett mästerskap. Det lovar gott inför framtiden.

Vi hoppas Simon och Hannes kan sprida glädjen vidare och att fler spelare kommer till oss och vill vara med och leka (!).

Vi har som förhoppning att starta ett inomhuslag för ungdomar under höst/vinter för att kunna erbjuda spel, lek och teknik året runt till vår nya satsning.

Är du intresserad av att vara med mailar du ditt intresse till This is a mailto link. Tjejer och killar födda 2009 och tidigare är välkomna.

Skribent: Fredrik Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Morgondagens BC - Volleyboll
Fredrik Andersson, Klarbärsvägen 20
43543 Pixbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info