Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Har er förening spelare som borde vara med i landslagets bruttotrupp? Nu har ni möjlighet att pusha för denna/dessa spelare och samtidigt hjälpa förbundskaptenerna med förberedelserna inför en viktig och spännande landslagssäsong.
 
Onsdagen den 31 januari stänger transferfönstret för säsongen 2017/18, både vad gäller nationella och internationella övergångar.
 
Ligorna har kommit igång ordentligt efter uppehållet. Häng med när vi går igenom vad våra svenska utlandsproffs presterat den senaste tiden!
 
Svensk volleyboll söker arrangörer för landskamper under 2018/19.
 
2018 blir ett häftigt år för Sveriges damlandslag i volleyboll. Utöver läger och träningsmatcher väntar både Silver European League och EM-kval. Sammanlagt spelar volleybolldamerna minst sex landskamper på hemmaplan.
 
Sveriges herrlandslag i volleyboll har ett fullspäckat 2018 att se fram emot. Året bjuder på både Golden European League och EM-kval samt läger och träningsmatcher. Sammanlagt spelar volleybollherrarna minst sex landskamper på hemmaplan.
 
2018 års upplaga av Grand Prix är över. Vi tackar arrangören Uppsala Volley för en fantastisk helg i Fyrishov. Stort tack också till deltagande lag, domare, publik, media, utställare, funktionärer och Destination Uppsala. Utan er inget Grand Prix!
 
Två segrar och en förlust. Det blev facit under U19-landslagets EM-kvaläventyr i Tjerkasy, Ukraina.
 
Som vi har väntat! I helgen invaderar volleyboll-Sverige Fyrishov och Uppsala för 2018 års upplaga av Grand Prix.
 
Sveriges U19-damer reser till Tjerkasy, Ukraina, för att delta i den första EM-kvalrundan, som avgörs 11-13 januari. Volleyboll.se levererar förutsättningar och nyttiga länkar inför vad som kolla skall.
 
En fullspäckad EM-kvalhelg är till ända för Sveriges FU17- och PU18-landslag i volleyboll. Några biljetter till EM-slutspelen lyckades lagen inte spela hem, däremot är de ett äventyr och ett gäng viktiga erfrenheter rikare.
 
Efter ett lite längre juluppehåll är Utlandskollen tillbaka. Häng med när vi tar en titt på vad våra utlandsstjärnor haft för sig den senaste tiden!
 
Sveriges U17-flickor och U18-pojkar kliver de kommande dagarna in i EM-kvalet. Här finns info om trupper, förutsättningar och mycket annat inför vad som komma skall.
 
Strax efter årsskiftet spelar flera av Sveriges volleybollandslag på ungdomssidan EM-kval. I mellandagarna väntar viktiga förberedelser inför vad som komma skall.
 
En oktett elitserielag är klara för 2018 års upplaga av Grand Prix, som avgörs i Fyrishov, Uppsala, 13-14 januari.
 

Postadress:
Morgondagens BC - Volleyboll
Fredrik Andersson, Klarbärsvägen 20
43543 Pixbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info