Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Elitseriens fortsättningsserier avgör vägen till årets slutspel och det ser ut att bli en kamp in i det sista. Läs mer om helgens resultat och kampen om placeringarna.
 
Det är dags för ytterligare en omgång av fortsättningsserierna när vi har en fulladdad matchhelg att se fram emot.
 
I en dopingkontroll har en spelare i ett elitserielag testats positivt för en förbjuden substans. Ärendet har nu behandlats av Dopingnämnden och spelaren straffas genom avstängning från all tränings- och tävlingsverksamhet i fyra år.
 
Utlandskollen och Rikard Bilger är tillbaka med en rapport om våra blågula utlandsproffs!
 
I helgen gick årets slutspel av Nordic Club Championship av stapeln i Ängelholm och hemmalaget Engelholm kammade hem ytterligare en titel när finalen vanns över norska TopVolley.
 
Fortsättningsserierna, som är en nyhet för årets säsong av Elitserien, kickade igång i helgen och vi bjöds på flera spännande matcher. Resultaten av fortsättningsseriernas första matcher hittar ni här.
 
Under helgen bjuder Nordic Club Championship på volleyboll i toppklass då damernas slutspel görs upp i Ängelholm från fredag till söndag. Hemmalaget Engelholm gör upp med danska och norska lag om titeln som NCC-vinnare.
 
I helgen spelas de sista matcherna för säsongens grundserie och vi har hela 18 matcher att se fram emot. De flesta av matcherna blir direkt avgörande för vilka lag som tar sig till Playoff och Playoff In, en nyhet för i år.
 
Skribent Rikard Bilger har levererat en rykande färsk utlandskoll om hur det går för våra svenska proffsspelare. Let’s dig in!
 
I helgen korades årets vinnare i Veteran-SM när den prestigefulla tävlingen gick av stapeln under Grand Prix-helgen. Vi såg både nya och gamla vinnare trä guldmedaljerna runt halsen under söndagen efter två dagar med tuff konkurrens.
 
Engelholms VS och Falkenbergs VBK, så heter 2019 års Grand Prix-mästare. Det står klart efter den gångna helgens volleybollfest i Fyrishov, Uppsala!
 
Under söndagen kan volleybollfans njuta av volleyboll i toppklass när medaljstriden ska avgöras i Senior-Grand Prix 2019. Åtta lag gör upp om medaljerna och prestigen i att avsluta GP med en vinst!
 
Under helgens GP-fest i Uppsala är det veteranerna som dominerar med totalt 24 anmälda lag!
 
Vi har tagit pulsen på tidigare landslagsspelaren och GP-vinnaren Andréa Jacobsson för att se vilka hon tror tar hem årets upplaga av Senior Grand Prix på dam- och herrsidan.
 
Utlandskollen är tillbaka med årets första rapport om hur det går för våra utlandsproffs. Häng med!
 

Postadress:
Morgondagens BC - Volleyboll
Fredrik Andersson, Klarbärsvägen 20
43543 Pixbo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@morgondagens.se

Se all info